Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vindictus EU błąd podczas ładowania gry - crashuje bez errora

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ściągnąłem vindictusa, odpalam i na ekranie ładowania który jest czarny (a w prawym dolnym rogu "Loading") czekam z 30s i crashuje bez błędu. Dobra reinstallowałem i tera podczas łądowania pierwszego loga czekam 10s i się nic nie włącza, 0 błędu.

I drugie pytanie, na US są lagi? duże?

P.S: US To samo

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Może masz stary komputer i dlatego Ci się nie włącza..też tak miałem na starym laptopie..

Co do drugiego pytania, na US nie wejdziesz bez dobrego proxy i bez dobrego łącza internetowego..Tak czy siak będą lagi, ale mniejsze, jeżeli dobre proxy ja polecam MudFish. Na US jest wersja premiere więc będzie troszku trudniej dla gracza przystosowanego z EU (XE)

Opublikowano

stare sterowniki do grafii - jeżeli nie pomoże to w folderze lola jest funkcja naprawd - ale raczej obstawiałbym że to chodzi o grafike ściągnij najnowszego directX i reszte sterowników do twojej karty graficznej

pozatym to może byćwina przegladarki - domyśllnie zawsze jest internet explorer ale ja np zmieniłem na chrome i nigdy nic nie zawiodło 

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...